Da zakažete pregled pozovite 063 687 460

Zakažete pregled 063 687 460

Najnoviji odgovori (84052)

  1. Postovani Mog supruga je celu noc bolela glava, kada je ujurtu izmerio pritisak mu je bio 139/86 a pils 116 Sta tu ne valja inace on ne pije nikakve lekove i zdrav je inace ima 56 godina Ne zeli kod lekara sta mi savetujete?

    Odgovoreno: 03. 02. 2020.
    • Mora se javiti lekaru jer ima visok puls koji moze znaciti promenu ritma u fibrilatiu atriorum sto moze dovesti do stavranja tromba i nastanka sloga. Glavobolja moze biti posledica visokog pulsa.

       

      Mr sci med dr Slobodan Gajic

  1. Pozdrav, u poslednje vreme mi se javio problem mislim da je u pitanju nizak krvni pritisak.Ishrana mi je kompletno korigovana,E sad takmicim se u Bodibildingu i fitnesu gde sam mnogo puta uzimao diuretike i razne preparate.Tacnije pred svaki izlazak na binu telo je sklono dehidrataciji zbog bolje vidnosti misica.Simptomi koji mi se javljaju su vrtoglavica,zamagljen vid,osecaj dezorjentisanosti.Kada lezim ugl ovoga nema,Uvece se uglavnom sve ovo izgubi u vecoj meri,ali tokom dana je uvek isto.Ne pijem nikakve lekove,Ne jedem previse slano niti masno...

    Odgovoreno: 31. 01. 2020.
  1. Dobar dan! Interesuje me da li u jednoj terapiji moze da se koristi Trimetakor i Dilkoran 80? Pozdrav!

    Odgovoreno: 31. 01. 2020.
  1. Već poslednjih mesec dana, imam tup slab, ali uvek prisutan bol u većoj ili manjoj meri, sa leve strane grudnog koša, između kraja grudi i ramena, u visini pazušne jame, na tačnom istom definisanom mestu sa refleksom prema levoj plećki. Imala sam pre 3 nedelje jaku prehladu koja je rezultirala naravno sada jakim iskašljavanjem, a i pušač sam. Imam 49 godina i u klimaksu sam. Pre godinu dana sam radila običnu UZ proveru srca, gde nisu našli ništa specijalno sem možda početne faze angine pektoris. Napominjem da mi je majka ugradila već dva stenta u srčane arterije i sada treba i treći. Takođe sam imala jako puno stresova i jednu iznenadnu smrt voljenog bića.. Da li imam razloga za zabrinutost, da li to može biti problem sa srčanim arterijama ili pak sa bronhitisom i plućima. Pozdrav i hvala na odgovoru.

    Odgovoreno: 24. 01. 2020.
    • Najverovatnije je bol posledica jake upale.Treba uraditi pregled. EKG i eho srca i ako se tu nista ne nadje sobzirom na genetiku uraditi i test opterecenje.Ne treba preci preko ovovec ozbiljno shvatiti problem.

       

      Mr sci med dr Slobodan Gajic

Prikazano 6-9 od ukupno 9 pitanja