1. Da li je Lofocin zamena za Levomax?

  Pitanje broj: #103364

  Poštovani,

  Da li se antibiotik Levomax, može zameniti antibiotikom Lofocin? U apoteci su nam rekli da su to lekovi iste grupe samo različitog proizvođača, i lekar nam je dao recept za Lofocin. Radi se o bakterijama acinetobacter spp i seratia spp, jer je uzet aspirat bronha. Lekar specijalista je rekao da nije čuo da Levomax ima zamenu. 

  Odgovoreno: 04. 08. 2012.

Komentari na pitanje: #103364

  • FLUOROHINOLONI su lekovi iz pakla, lekovi gori od bolesti, razaraci hrskavice I još mnogo toga! Uništavaju mitohondrije u ćelijama DNK tkiva!

  • Pila sam levoxu zbog upale pluca, lek sam jedva podnela, izazivao mi je konfuzije u glavi, takvu slabost u nogama da sam se jedva kretala, svaki dan mi je bivalo sve gore, malaksalost, tahikardije, skokovi pritiska, suzenje vidnog polja, glavobolje. . Cim sam prestala da ga pijem svi navedeni simptomi su prestali. Eto možda ovo nekom bude od koristi.

  • Ana pavlovic 08. 10. 2014.

   Meni je lek levomax posle 5 min od popijene tablete prouzrokovao takav sok ili nam kako bih ga nazvala da sam jedva stigla do hitne pomoći, i jedva ostala ziva. . . To je bilo strasno, nikada pre nisam bila alergicna ni na jedan lek, doktoru su bili u cudu, da je moguće da mi se tableta nije ni razlozima u zelucu kako treba reakcija je bila jaka, jedva su me povratili i rekli da sam imala srecu. . . Jer je su delici sekunde odlucivali da li ću pre upasti u komu ili. . . Ne daj boze smrt, jer mi je pritisak bio 80: 60 i. . . Ne elim ni da se sećam toga, bilo proslo. . . .

Ostavite komentar