1. Pitanje broj: #80521

    Dobar dan! Izgubila sam čulo mirisa pre nekih, recimo 7 godina, ali nisam toga bila svesna odmah. Bila sam kod lekara i sinmali su mi sinuse, uzeli bris grala i nosa i svi ti razultati su bili u redu. Od pre 2 nedelje teško dišem, ali ne slinavim i nisam prehlađena. Doktorka mi je dala da pijem pressing (koji je inače protiv alergije, ali osim otežanog disanja nemam ni jedan drugi simptom alergije) i od njega mi je stvarno bolje, ali on nije rešio moj problem čula mirisa. Šta mislite, koji bi bio uzrok odsustva čula mirisa u mom slučaju i na čemu bi se baziralo lečenje, ukoliko je moguće lečiti se? Hvala

    Odgovoreno: 10. 04. 2011.

Komentari na pitanje: #80521

    • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević 07. 05. 2013.

      Najbolje bi bilo da se što pre javite na d.n.milosevic@gmail.com da se dogovorimo za endoskopski pregled nosa i druge analize ako bude bilo potrebno.

    • Poštovani, ja sam izgubio čulo mirisa odlaskom kod nadrilekara u banatskom karađorđevu. Od tih kapi nemam čulo mirisa, ne osećam čak ni jake mirise. Osećam se loše zbog toga. Moje pitanje je na koji način mogu saznati koliko su mi receptori uništeni. Dragi moji, ne idite kod takvih osoba koji nisu medicinari.

Ostavite komentar