1. Pitanje broj: #59296

    Koristila sam unazad 30 godina lentostamin i on mi je resavao probleme sa alergijom. Sad ga nema na trzistu, sta mu je po vama zamena? (napominjem da sam dosta toga probala, ali efekat nije ni blizu dobar kao sa lentostaminom. Koji je lek slicnog sastava? Zahvaljujem se unapred.

    Odgovoreno: 22. 05. 2010.
    • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević 12. 05. 2015.

      Poštovani, nije mi poznato da li još uvek negde u prodaji postoje antihistaminici i genercije /lentostamin, avil. . . . /. Jedini lek koji kod nas postoji je rinasek tbl. /to je kombinacija antihistaminika 1. Generacije i pseudoefedrina/pseudoefedrin je lek za kratkotrajnu upotrebu do 7 dana pod uslovom da nemate hipertenziju, pije se max, 3 x 1 tbl. / pozdrav

    • Da li se još negde u Evropi može naći Lentostamin ili nešto što ima isti sastav? Ma nema veze koja je generacija, Lentostamin je bio odličan, a Presing i ostali nemaju skoro nikakvo dejstvo.

    • Slazem se, ali ja sam imao problem sa alergijama i davali su mi presing, koji nije pomagao, dok mi doktor, koji mi cak nije ni vodio terapiju, rekao da ako nadjem lentostamin, on ce mi pomoci. Uz malo muke sam dosao do njega i pomogao mi je posle 4 kapsule.

    • Postovana, posto imam isti problem kao i vi, a neznam odakle se javljate, da vas obavjestim da u bijeljini, republika srpska u apotekama blagoleks, a jedan od njihovih telefona je 055/204-497, imaju navedeni lijek i ja sam ga upravo kupio po cijeni od 2 eura. Pozdrav, radan bijeljina. . . .

Ostavite komentar