1. Pitanje broj: #26545

    Poštovani,
    Moje pitanje je: od čega se stvara tvrda suva stolica, kao brabonjci? Imam 21 godinu i u poslednje vreme polovina stolice je suva tamna kao kuglice! Ali samo na početku ostatak je normalnog izgleda! Dakle početak stolice je suv, tvrd i ne formiran baš ima oblik kao spojene kuglice, po nekad ima i nekakve sluzi u tragovima! Imam hemoroide na anusu, nisu bolni i ne lečim ih!
    Odg. Molim vas! Hvala unapred.

    Odgovoreno: 18. 04. 2009.

Komentari na pitanje: #26545

    • Nemam redovnu stolicu, a od naprezanja dolazi do krvarenja u stolici. Vidne bele i penaste sluzi. Nekad ne mogu da sedim.

    • Prođe i do 4,5 dana da nemam stolicu,a kad treba, teško prolazi, samo neki brabonjci, i imam neki osjećaj da je ostao zastoj, tj. kao da se ne praznim do kraja. Molim Vas recite mi šta da poduzmem?

    • Od kada sam prelezala covid 19 delta soj od tada mi je jako tvrda stolica kao klikercici sta da radim unapred hvala

    • Postovani. Pre 2 meseca mi je vadjena mast sa stomaka i uspeicana u obraz, posle toga sve sto pojedem kao da je u grlu, ucestalo podrigivanje, muka i stolica kao klikeri. Uzeo sam emoprazol i sve je super, samo jos uvek stolica kao klikeri. Doruckujem ovsene i qinoa pahuljice sa jogurtom, pijem 1. 5 l vode dnevno, pijem caj od anisa i kumina, jedem jabuke i banane, borovnice i avokado, rucak proso, integralni pirinac, brokoli i divlji losos. Kako da resim taj problem?

    • Vec mesec dana imam tvrdu stolicu u obliku kuglica. Imala sam neke stresne situacije i upalu besike gde sam pila bas puno antibiotika. Da li je to nesto opasno?

Ostavite komentar