1. Pitanje broj: #139291

    Postovani, zadnjih godinu dana se osjecam lose. Sve pocelo u septembru kao malaksalost, cudan osjecaj u stomaku, kasalj, osamucenost navece po svjetlu itd. To je trajalo 3 mjeseca odem doktoru, kaze crveno ti grlo, da mi doxy antibiotik, nakon kojeg se osjecam kao preporodjen 5 dana. Nakon toga opet problemi sa stomakom, osamucnost, malaksalost. Tek u junu odem kod doktora privatnika koji mi nadje helicobacter pilori, te da trojnu terapiju u trajanju 7 dana dok lijek za kiselinu 14 dana. Ja sam to popio, osjecao se dosta bolje, vid na vece po svjetlu mi se iscistio, ja reko da proslavim ozdravljenje na kraju uzimanja antibiotika napijem se od piva. Nakon toga opet se navece pocinjem osjecati nekako osamuceno cudno kao i prije. Doktor mi kaze to je izljeceno bez nekog pregleda. On mi kaze to ti ne moze biti od helico bakerije. Da jos napomenem da imam neko cudno zarenje u lijevoj ruci. Ja mislim da je to meni sve od bakterije tj da mi je jedan isti uzrok svih tih problema, posto se sve javilo u isto vrijeme. Sta mislite dal da ja njemu vjerujem da je to izljeceno ili da obavim kontrolu putem stolice posto u mom mjestu nema test daha na helicobacter pylori? Mogu li navedeni simptomi biti od bakterije, posto kada pijem antibiotike stanje mi se poboljsa? Cesto preko dana mi se spava, osecam se umorno, mrtvo. Pozdrav

    Odgovoreno: 07. 08. 2015.

Ostavite komentar