1. Pitanje broj: #175670

    Imam problem sa potencijom i nemam nikakvo (skoro) interesovanje za sex.Inace sam srcani bolesnik ,imao sam operaciju pre 10-tak godina(bajpas,i 8 stentova).Pijem lekove kao sto su:Nebilet,Corace,Plavix,Preduktal,Midol,Roxeru,i za secer Glugofage.Do pre godinu dana sve je bilo normalno,sada je nemoguce.Ne mogu ici kod urologa zbog novonastale situacije(corone).Moj kardiolog mi je rekao da ne smem uzeti nista od preparata za potenciju.Tako da sam sad potpuno zatecen.Molim vas pomozite mi, jer sam ocajan,a nadam se da ce i moja supruga biti zadovoljna i srecna kao pre. Hvala!

    Odgovoreno: 17. 12. 2020.
    • Poštovani,

      Gubitak erekcije je dosta česta pojava nakon srčanih bolesti, velikih operacija abdominalne aorte ili radikalne operacije prostate. Nakon toga lekovi za potenciju se ili ne smeju davati jer mogu da budu fatalni ili nemaju efekta, kao na primer kod operacije prostate i dijabetesa.

      Za vas je jedino rešenje hirurška intervencija ugradnje penilnog implanta. U zavisnosti od vaših mogućnosti možete se opredeliti za trokomponentni inflatabilni implant (takozvana erekcija na dugme) ili za nešto skromniji polučvrsti implant. Oba tipa implanta Vam vraćaju erekciju 100%.

       

      Možete se malo više informisati preko sajta 

      https://www.dr-stanojevic.com/ugradnja-penilnog-implanta

       

      Ukoliko želite dalju konsultaciju ili se možda odmah odlučite za operaciju, molim da me kontaktirate putem stetoskop.info portala ili na MSB Bolnici u Beogradu.

       

      Svako dobro,

      Dr Nikola Stanojević, urogenitalni hirurg/urolog

Ostavite komentar