1. Pitanje broj: #174592

    Postovani doktore, imam 22 godine. Problemi sa penisom i testisima. Dakle, penis mi je u erekciji zaista prilicno zakrivljen na gore(bukvalno je tesko ga ispraviti rukama) pored toga, javlja mi se problem sa testisima sto prilikom erekcije oni se uvlace u mosnice (nekada jedan a nekada oba testisa) Ne osecam nikakav bol, ali prosto veoma cudan osecaj kada se testisi stalno uvlace u mosnice i postaje dosta iritantno. Sto se tice zakrivljenosti, kao sto sam rekao dolazi do velike zakrivljenosti na gore (ka pupku).. Nadam se da cu dobiti vas odgovor voleo bih da znam koje su posledice i kako ih se resiti

    Odgovoreno: 16. 11. 2020.
    • Poštovani,

      To što navodite da je penis izrazito zakrivljen na gore je oduvek ili se pojavilo nakon neke povrede? U svakom slučaju je jedino rešenje hirurška intervencija ispravljanja zakrivljenja penisa. Povlačenje testisa prilikom erekcije nije toliko čest fenomen ali se dešava i ne predstavlja nikakvu smetnu ukoliko ne dolazi do bolova. Takođe se i to može korigovati tokom iste hirurške intervencije. Ukoliko ste zainteresovani za intervenciju ispravljanja penisa kontaktirajte me putem stetoskop.rs portala. Ukoliko vam je potrebno da vidite fotografije pre/posle intervencije dođite da se upoznamo i da Vam pokažem ceo tok oporavka.

      Svako dobro,
      Dr Nikola Stanojević, urolog

Komentari na pitanje: #174592

    • Postovani doktore, hvala vam sto ste odgovorili na moje pitanje. Pa to je oduvek bio moj problem jer nisam imao nikada neku povredu na penisu. Imam samo jos jedno pitanje, da li ta hirurska intervencija koju navodite zahteva operaciju ili nesto blaze?

Ostavite komentar