1. Pitanje broj: #174510

    Postovani imam probelm sa erekcijom vec 7 meseci . penis ne moze da da se ukuti 100 % vec nekih 70 . primetio sam da u ukurcenom stanju penis pada na levu stranu kao da se nesto otkacilo .posetio sam urologa ali mislim da on mene nije svhatio ozbiljno i smatra da sam ja to umislio. Pominjao je neku inekciju koja sluzi za test i ako dodje do erekcije nakon te inekcije onda je pihicke prirode ako ne onda je pominjao penilne implante sto me jako plasi. Imam 25 godina nikakvih zdravstvenih problema nisam ni mrsav ni deebeo normalne gradje. Pusac sam pa me to dovodi na razmisljanje da li su cigarete uzrok tome mada ne znam vise ni sam sta da radim . Psihicki sam jak da nisam ne znam ni sam sta bi bilo ovaj problem imam vec 7 meseci ne znam sta da radim. Ima li pomoci ?

    Odgovoreno: 17. 12. 2020.
    • Poštovani,

      Molim Vas nemojte se operisati. Penilne proteze su samo za slučaj da ništa drugo ne pomaže. Molim Vas da mi pošaljete izveštaj urologa kod kog ste do sada bili putem email-a NIK.STANOJEVIC@GMAIL.COM

      Ukoliko želite da dodjete na konsultaciju kontaktirajte me putem stetoskop.info portala ili preko MSB Bolnice u Beogradu.

      Svako dobro,

      Dr Nikola Stanojević, urogenitalni hirurg/urolog

Ostavite komentar