1. Pitanje broj: #1

  Poštovani doktore
  Pre dve godine ukočio sam se, bol je išao od kičme do kolena uz jake bolove baš u kolenu. Bio sam nepokretan skoro 3 meseca. Posle raznih terapija to me je popustilo, ali i dan danas od kuka do kolena imam zategnutu tetivu a list desne noge mi je blago neosetljiv na dodir.
  Dijagnoza mi je uklještenje 5 i 6-og pršljena diskushernia i predlažu operaciju na koju se ja plašim da idem a ni ne znam gde. Iz Beograda sam, imam 52 godine, po zanimanju taksista, višak kilograma i uglavnom sedim.
  Posavetujte me šta dalje. 

  Odgovoreno: 19. 02. 2007.
  • Operacija je poslednje sredstvo, koje ja prema opisu koji ste poslali ne bih savetovao. Operacija je neophodna kad postoji slabost ili "pad stopala", smetnje u seksualnoj sferi ili nemogućnost zadržavanja mokraće ili stolice. Kod Vas bi najpre trebalo sprovesti lečenje fizikalnim procedurama, a posebno treba insistirati na smanjenju viška kilograma, fizičkoj aktivnosti prevashodno na jačanju leđne i stomačne muskulature. Reumatološki Institut u Beogradu ima vrhunske stručnjake koji Vam mogu pomoći.

Komentari na pitanje: #1

  • ZORICA STAMENKOVIC 19. 11. 2011.

   Imam problem sa kolenima strasno mi skripe kada godam ili se penjem uz stepenice bila sam u niskoj banji ali mi je tamo doktorka rekla da carobni lek ne postoi mozda ne postoi ali bar nesto sto ce ublaziti bol prilikom hoda ili neka ispitivanja

  • ZORICA STAMENKOVIC 19. 11. 2011.

   Veliki pozdrav doktoru krasicu od nikole i zorice iz aleksinca

  • eldin kozica 28. 09. 2010.

   Da li mogu da dobijem broj od doktora, koji vrsi operacije usiju i usni skoljki, jer nema sanse da mogu naci unapred hvalaa. . .

  • Dijagnoza gastritis caronica bactsrialis activa pirolicne sluznice eho pylori inactiva koriusna sluznica eho pxlori molimo vas da nam objasnite ovaj nalaz sta znaci

Ostavite komentar