1. Pitanje broj: #62855

    Postovani, u februaru prosle godine imala sam epi napad izazvan naglim prestankom uzimanja bromazepama. . . Hospitalizovana sam bila u palmoticevoj, gde mi je uradjen eeg koji je bio uredan. . . Od tada sam u narednih deset meseci uzimala karbapin i sada me je strah kada citam da se napadi mogu isprovocirati npr. Suncanjem. . . Inace radila sam nmr hipofize koji je uredan. Unapred zahvalna, danijela milivojevic

    Odgovoreno: 11. 07. 2012.

Komentari na pitanje: #62855

    • Postovani pijem vec godinu dana seroksat10mg. I leksilijum 1, 5x3 sada se osecam dobro pa sam smanjila seroksat jos za pola a kako smanjivati leksilijum, zahvalna med. Sestra. Pozdrav.

    • Pozdrav. Imam pitanje za vas. Radi se o mojoj mami, ona strahuje mnogo, brine se o svim u kucanim i na sve misli, sve to drzi u sebi, ustaje rano i spava 2 il 3 sata, ova situacija kod nje traje 3il 4 nedelje, posle toga ona samo lezi i nema volje ni za nicim, dal mozete da nam savetujete nesto, unapred hvala puno.

    • Poštovani, želja mi je da se skinem sa cipraleksa koji pijem već četiri god. Što je mnogo, mnogo je, ali moja dr. Stalno produžava terapiju jer uvek imam po neki poroblem. Pa nećemo valjda tako ceo život da se drogiramo zato što imamo neki problem? Pila sam i rivotril, karbapin i metoten. Još jedino nisam dobila canabis i heroin. Sada samo povremeno popijem samo malo cipraleksa i rivotrila ali sam zato ojačala samopouzdanje, samopoštovanje, odlučnost da ne pristajem ni u kom slučaju na bilo kakvo omalovažavanje, manipulacije isl. Nemojte mi samo odgovoriti da treba redovno da posećujem svog lekara. Hoću i to, ali dajte mi savet kao stručnjak kako da se skinem sa cipraleksa koji mi je prepisan zbog depresije koju ne pristajem više da gajim u glavi, imam pametnija posla a život je predivan da bi gibili vreme. Osetim je kad prilazi i sečem u korenu stare obresce razmišljanja.

Ostavite komentar