1. Pitanje broj: #62493

    Postovani gospodine!!! Moj problem je ljubomora zbog partnerove proslosti. Ubraku smo 14 god. Prije naseg upoznavanja sam cuo da se zabavjlala sa jednim momkom koji je bio alkoholicar, kada smo se upoznali rekla mi je da je on nju samo pitao za zabavljanje i proganjao, ali njoj bliska osoba koja je ja mislim zeljela vezu samnom mi je rekla da su se zabavljali. Kome sada da vjerujem???

    Odgovoreno: 04. 06. 2010.
    • Poštovani,
      Pa ipak ste zajedno 14 godina i nadam se 14 godina iskrenosti i poverenja! Neverovatno je da ih ponistavate zbog perioda pre vase veze! Razmislite zasto se vasa supruga plasi vas pa ulazi u situacije umanjenja svoje odgovornosti, da bi vas umirila. Ili je ovo samo razlog pokretanja ljutnje iz sasvim drugih nezadovoljstva! Razmislite, porazgovarajte sa suprugom i verujte joj, jer to je jedini pravi nacin za nastavak uspesnog braka.

      dr d. Krasic


      dr d. Krasic
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #62493

    • Poštovani!!!!!! Molim vas za odgovor, ako nije problem!!!! Vec 8 godina se lečim od anksioznosti sa napadima panike. Počelo je katastrofalno i shvatila sam da treba da se obratim psihijatru. Što je vreme više prolazilo ja sam bila i depresivna, nisam smela sama da ostajem kuci, da izlazim na ulicu. . . Lekar mi je tada prepisao zoloft 1 dnevno i rivotril po 1/4 3 puta na dan. Odmah mi je bilo bolje, nakon nedelju dana. Poštovala sam terapiju, kasnije prekinula sa zoloftom i sve je skoro bilo ok. Ali sa upornom borbom (mislim izlasci itd.) kasnije mi je lekar prepisao lorazepam od 1mg 3 puta na dan i isto je bilo ok. Posle 2-3god. Ja ponovo osecam probleme i nastavljam sa rivotrilom 1/4 3 puta i to vec traje 4 godine. E sad vas molim za savet, nisam bila na kontrolu 4 god. I sada se ne osecam bas najbolje, ponovo je neki blazi strah, sama dodajem vise od 1/4 leka, nesto seckam kao da uzmem manje leka ali ja svakim danom sve vise njega koristim. Nekada mi je bilo super od cetvrtine leka a sada je to vec problem, pa vas pitam da li treba da se zabrinem zbog ovoga, jer nisam u mogucnosti da odem kod psihijatra, mislim na finansijsku mogucnost a u bolnici me je uzasno sramota?

Ostavite komentar