1. Pitanje broj: #46133

    Zivim pod stresom od detinjstva i uvek sam umorna, ima 3godine kako nemogu da kontrlolisem stres. Llice mi je uvek ukoceno oci su mi uvek naprezene, osecam se lose. Da li mozete dami date savet sta radim, zasada nisamse obratila doktorima jer neznam kome da se obratim. Unapred hvala. Zivim u parizu.

    Odgovoreno: 24. 11. 2009.
    • Poštovana,
      Na zalost, savet je nemoguce dati na ovaj nacin, bez razgovora koji bi mi dao adekvatnu sliku o tebi. Tako ti mogu pomoci da uz moje usmeravanje dodjes do'' preuredjivanja" unutrasnjeg prostora, to jest psihickog zivota. Mislim da bio trenbalo da se ipak javis nekom u gradu ili kad budes dolazila u srbiju. . .


      dr d. Krasic
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #46133

    • Hvala vam na odgovor. Volela bih da vas stvarno sretnem jer imam osecaj da bi mi stvarno pomogli ali se ne vracam se kuci jer nemam kome da dodem. Bojim se da nisam postala depresivna jer izbegavam kontakt sa nepoznatima i uvek sam pod stresom koje se vidi na mom licu da nesto nije u redu. To lose prezivjavam jer trazim soluciju da izadem iz tog kruga probam da se kontrolisem, i ima mesec dana kako sam pocela da pravim relaksaciju nadam se dace mi pomoci jer smo u grupi desetak zena i svaka pocinje da iskazuje svoja osecanja isvoje probleme. Kazite mi vase misljenje, da li to moze malo da me opusti za sada. Hvala puno.

Ostavite komentar