1. Pitanje broj: #36106

    Poštovana dr.
    Trpim anksioznošću nekoliko mjeseci, našao sam razlog toga, jer prije par mjeseci donio sam za sebe pogrešnu odluku, bar tako mislim, ali u idućih godinu dana teško mogu rješiti svoj problem, obratio sam se svome doktoru, a on mi je propisao da mjesec dana pijem Helex 0.5 mg dva puta dnevno, pijem ih već pet dana i popravljaju mi raspoloženje, zahvaljujući njima dobro spavam, tako dobro nisam spavao već dugo vremena, ali bojim se šta će biti kad ih prestanem koristiti i da ne postanem ovistan o tim lijekovama, uz to se trudim što više biti aktivan. Fudbal, trčanje itd. Molio bih Vas za Vaše iskreno mišljenje.
    Unaprijed Vam zahvaljujem.

    Odgovoreno: 11. 08. 2009.

Ostavite komentar