1. Pitanje broj: #34913

    Poštovana,
    Išla sam kod nekoliko lekara prvo misleći da mi sa srcem nešto nije u redu to je bilo pre 6god., zatim ginekologu misleći da mi sa matericom nije u redu, kod onkologa sam pronašla čvorić na štitnoj žlezdi. Pijem Eutirox 50 mg. Panični napad sam imala juče iz čistog mira dok sam odmarala. Ustvari do juče i nisam znala da je to panični sin, kreće kao tegoba u želucu, onda kao strujanje kroz telo vrlo neprijatno. I na kraju šlag na torti znoj onaj mrtvački. Retko kada pijem bromazepan. I trudim se da sve držim pod kontrolom zato sam možda i pukla. Sama sa sobom pričam i prisećam se lepih stvari i veliki sam optimista i mislim da ću izaći iz ovog problema uzdignute glave zbog sebe i moje dece. Ne znam da li da odem psihijatru ili da sama pijem bromaz. Svakog dana.
    Hvala unapred i pozdrav od Matee

    Odgovoreno: 29. 07. 2009.
    • Poštovana,
      Ma koliko bili jaki, kapaciteti su uvek iscrpljivi, te dođe trenutak kada ne možemo sami izaći iz problema. Stoga nemate razloga da izbegavate nešto. Što će biti pomoć i ponovno napajanje Vaših kapaciteta i psihičkih mogućnosti. Bromazepam je lek trenutnog dejstva, olakšava ali ne leči, uvodi u naviku i dovodi do novog problema.
      dr D. Krasić
      Pozdrav.

Ostavite komentar