1. Pitanje broj: #20626

    Poštovana,
    poslala sam Vam pitanje vezano za znojenje na nervnoj bazi, toliko se znojim da mi zimi prodje preko jakne, inače imam 29 godina, znojim se od puberteta, bila sam kod psihijatra, koji mi nje prepisao Rivotril, ali pijem malu količinu, Rivotril mi je u početku malo pomagao, a sad ništa. Samo da napomenem kad sam u kući, da radim bilo šta ja sam totalno suva ispod pazuha, ali ako neko dođe ili ja treba negde da krenem, odjednom počnem da se znojim. Stvarno bi mi značilo da dobijem odgovor od Vas, pogotovo što treba da predjem u drugu firmu, pa sam baš napeta zbog svega.
    Molim Vas za savet.
    Hvala.

    Odgovoreno: 03. 02. 2009.
    • Postovana,tako ekstremno znojenje jeste jako neprijatno i nadam se da ste ispitali ostale organske uzroke koji mogu da dodju u obzir,a oni su endokrinoloske prirode.Sobzirom da Rivotril ne dovodi do resenja savetujem da ga postepeno ukinete,da ne biste napravili sebi novi problem.Prakticno Vas problem je sociofobicnost,nesigurnost i nisko samopouzdanje.Na tome bi trebalo raditi.Psihoterapija bi vam sigurno pomogla,te Vam je predlazem, Srdacno Dr Dragana Krasic

Komentari na pitanje: #20626

    • I ja imam isti problem kao ovaj mladic od 29 god, samo sto ja imam 17 jos nisam isao kod lekara, problem je stvarno ozbiljan je se plasim da izadjem bilo gde.

Ostavite komentar