1. Pitanje broj: #19546

    Imam 37 god i majka sam petoro dece, imam bebu od 8 meseci. Moj problem je da se bojim smrti naročito kad imam lupanje srca ili preskakanja, uspaničim se tako da mi dodje da se ubijem jer tu aritmiju i taj osećaj je strašan. Radila sam sve preglede, sve je u redu.
    Da li mogu ja da izazovem te aritmije i taj strah od smrti? Da li treba da pijem nešto? Šta mi savetujete da uradim, ipak imam malu decu treba ih zdravo podizati, nego opterećivati kako ću sad da umrem od srca. Kad lupa ne smem napolje da ih šetam da mi se ne desi nešto. Ne smem da zaspim mislim umreću.Onda ne zaspim, ugojila sam se 120kg, zapustila sam se, skroz sam otisla u aut. Šta da radim recite mi molim Vas?
    Zabrinuta majka sam zbog dece.
    Hvala

    Odgovoreno: 20. 01. 2009.
    • Postovana,sigurno je da ste izuzetno preoptereceni obavezama koje imati u kuci,a mozda i u spoljnom zivotu.Tesko je izdrzati sve to fizicki,a shodno tome i psihicki.Pretpostavljam da imate malo vremena za sebe i opustanje,tako da se u Vama sve vise gomila napetost,nezadovoljstvo i jed.Podelite obaveze,razgovarajte sa suprugom.Trebalo bi najpre da uradite EKG snimanje i pregled kardiologa,pa ukoliko je to sve u redu i eventualno dobili nesto od terapije za ubrzani rad srca,mogli bismo o ostalim lekovima.Dotle Srdacno Dr Dragana Krasic

Ostavite komentar