1. Pitanje broj: #15594

    Poštovana,
    moj problem se sastoji u tome što imam bol u delu ispod grudnog koša, želudac i konstatno me čini nervoznim. Gutao sam sondu i rezultat je OK zajedno sa biopsijom. Najveći problem je što kada me boli želudac imam i osećaj zapušenih ušiju, a sa njima kreću razni oblici razmišljanja da li sam OK, imam li pritisak, umreću i desiće se nesto strašno. Popijem Xalol 0,25 samo polovinu i strahovi i crne misli polako oslabe, ali i dalje osećam u želucu neko titranje i nemir i srce mi brže radi.
    Ima li neki lek ili nešto na prirodnoj bazi radi otklanjanja tog nemira u želucu. PERSEN ili tako nešto, jer samo malo mi treba da mi želudac ne igra i da izostane zapušenost ušiju bar 4 -5 dana i sve crne misli bi nestale, bar mislim tako. Imam 36 god, dvoje dece, suprugu.

    Odgovoreno: 24. 11. 2008.
    • Postovani, napetost i nedovoljno dobro raspolozenje Vas uvodi u razmisljanja,tumacenja i interpretacije,koje dodatno otezavaju i opteracuju vec prisutnu napetost.Razgovor i rasterecenje nagomilanih konflikta bi najpre doveli do pomoci,a potom i upotreba adekvatnih lekova.Ne preporucujem Xalol,najbolje razultate daju antidepresivi.Obratite se psihijatru u mestu da biste dobili takvu vrstu pomoci Srdacno Dr Dragana Krasic

Ostavite komentar