1. Pitanje broj: #14650

    Od prije dva mjeseca osjećam pojačanu uznemirenost, osjećaj da ću da se ugušim, ubrzan rad srca. Kada popijem piridoksin osjećam se super.
    Da li je moguće da patim od aksioznog poremećaja. Imam 26.godina. Nalazi krvi su u redu. Ponekad dobijem napade straha da ni u kući ne mogu sam da ostanem.
    Molim Vaše mišljenje

    Odgovoreno: 12. 11. 2008.

Ostavite komentar