1. Pitanje broj: #7476

  Pozdrav ! Zivim i radim u inostranstvu, majka sam dvoje male dece i u Srbiju, konkretno u Bgd dolazim u avgustu gde zelim da uradim korekciju tj.uvecanje grudi. Da li mi mozete preporuciti kliniku ili doktora u Bgd gde bih mogla da se obratim? Jer sve informacije koje sam uspela da prikupim putem interneta su iste ili gotovo slicne, a da bih se usudila na ovaj korak potrebna mi je potpuna ispravnost i sigurnost. Da li mi mozete reci kolika je cena uvecanja grudi? Koliko traje postupak oporavljanja kao i vreme kada se mogu ponovo vratiti svakidasnjim obavezama i duznostima prema maloj deci? Da li postoji vremenski rok za silikonske implatate tj.da li se oni posle odredjenog vremena moraju menjati?Jedno veliko HVALA !

  Odgovoreno: 18. 07. 2008.
  • ja nemam moralno pravo da vam preporucim nekog lekara u beogradu. jer svka operacija, ima moguce komplikacije i postoperativni tok koji mora da se prodiskutuje sa pacijentom pre operacije
   Sto se tice implntata oni imaju dozivotnu garanciju i ne moraju se menjati. Razlog za promenu iimplantata moze biti samo ako dodje do promena u gradji i strukturi dojke ili ako osoba mnogo smrsa .
   Sto se tice prosecnog trajanja postoperativnog toka prvih 7 do 10 dana cete imati bolove koji se mogu kontrolisati tabletama protiv bolova. kako vreme prolazi sve tegobe su blaze i mislim da cete moci da radite tj da se vratite na posao za dve nedelje.
   U Nisu operacija kosta oko1700 eura u dinarskoj protivvrednosti za okrugle implantate, a za implantate sa anatomskim oblikom 2400 eura.

Ostavite komentar