1. Pitanje broj: #6995

  Radila sam estetsku operaciju smanjenja gtudi i zatezanja koze. Operaciju je radio poznati hirurg jos poznatije privatne klinike za estetsku hirurgiju u Beogradu,da ne imenujem, ali na moje ogromno razocarenje ostavio mi je velike i ruzne oziljke koji i posle 2 godine od intervencije izazivaju moje nezadovoljstvo. Cula sam od prijateljice da je moguce laserom regulisati pitanje ovakvih oziljaka jer je ona posle malo opseznije intervencije, posto je njoj radjeno zatezanje stomaka i uradjena je i kompletna liposukcija, isla na laserske intervencije i njen oziljak je sasvim prihvatljiv. Moze li se ovako nesto uraditi i u Nisu?

  Odgovoreno: 25. 06. 2008.
  • postovana Marija,
   KLINICKI CENTAR NE RASPOLAZE LASERSKIM APARATOM KOJI JEPOGODAN ZA UKLANJANJE OZILJAKA. POSTOJE PRIVATNE KLINIKE U NISU KOJIMA SE MOZETE JAVITI I PITATI ZA MOGUCNOST INTERVENCIJE JER SIGURNO POSEDUJU NAVEDENI APARAT
   Moram vas upozoriti da nisu svi oziljci podesni za laserski tretman. Definitivna procena mogucnosti uklanjanja oziljaka bila bi doneta na osnovu pregleda. Nekada je boje uraditi operaciju u loklanoj anesteziji i ukoniti oziljke klasicnim operativnim zahvatom.

Ostavite komentar