1. Pitanje broj: #19082

    Hvala što ste mi odgovorili na prošlo pitanje, tj.: Molim Vas za savet. Imam 15 godina, i imam strije na nogama, kukovima, zadnjici i grudima. U početku ih je bilo malo, gotovo da su bile nevidljive, a sad su veoma upadljive i ima ih mnogo.Veoma sam tužna zbog toga i veoma mi je neprijatno. Volela bih da ih se rešim, da li je to moguće?
    Odgovor na pitanje je bio: poštovana Marijana, najpre trebate da se javite na pregled kod dermatologa da Vam da savet o nezi kože. Postoji veliki broj kozmetičkih preparata koji bi Vam mogli pomoći. Operacije strija na stomaku i grudima ne mogu se raditi kod mladih osoba.
    Kad sam rekla da bih volela da se rešim strija, nisam mislila ni na kakve operacije, već na te kozmetičke preparate. Da li biste mogli da mi preporučite neke? I takodje, da li biste mogli da mi kažete gde da se javim na pregled kod dermatologa u Novom Sadu?

    Odgovoreno: 14. 01. 2009.
    • postovana marijana, najbolje je da se javite u kliniku za kozne bolesti klinickog centra vojvodine. Sigurno da medju profesorima koji tamo rade ima i onih koji se bave lecenjem problema koji imate, pa ce vam dati najbolje savete.

Ostavite komentar