1. Pitanje broj: #16400

    Nedavo sam imala povredu nosa, usled udarca, nije ništa strašno, ali se estetski izmenio izgled, ne SAMO u vidu grbe, već je nekako NA VIŠE načina izmenjen, što mi jako smeta ta promena i teško to podnosim. Zato želim estetsku intervenciju. Medutim, ne želim NOV nos iz kataloga ili crtu sa dve rupice, ili da mi se ukloni ili ublaži to i to. Hoću svoj stari nos.
    Da li estetski hirurg može sam da vrati na staro ili bih morala da mu objašnjavam šta hoću, jer to bi mi bio problem, plašim se da se ne bismo dobro razumeli, da posle intervencije ne budem zadovoljna, a to bi mi onda još teže palo. Promene nisu drastilne, MANJE SU! Moj nos je bio bas lep, normalan, prirodnog izgleda, a ne znam kako bih to hirurgu objasnila, mogla bih ja sve da objasnim, ali bi to trajalo, pa se bojim da hirurg ne pomisli da zanovetam previše i da sitničarim (jer promene NISU drastične uopšte) pa da napravi nešto kako on misli da treba. Ne bih želela da dobijem plastični, veštački izgled. Da li bi fotografije pomogle?

    Odgovoreno: 04. 12. 2008.
    • Morate se javiti hirurgu sa fotografijama od pre povrede i detaljno objasniti šta želite. Od povrede mora da je prošlo više od godinu dana. Operacija se radi u opštoj anesteziji i treba proceniti šta može na nosu da se popravi.

Ostavite komentar