1. Pitanje broj: #45528

  Radila bih liposukciju celih nogu. Zanima me koliko traje oporavak od zavrsenog zahvata? Da li ostaju oziljci? Da li nakon intervencije postoji poseban rezim ishrane? I da li postoji mogucnost jojo efekta? I naravno gde se tacno nalazi vasa klinika? Unapred zahvalna ana

  Odgovoreno: 16. 11. 2009.
  • Poštovana,
   Ana, cena liposukcije nogu za kompletnu regiju iznosi 1400 eur i uključuje sve što je potrebno da se izvede operativni
   zahvat. Posle operacije ostaje se jednu noć u bolnici nakon toga nosite kompresivne pantalone narednih četiri nedelje radi formiranja idealnog oblika. Kompresivne pant se nose ispod odeće i zima je idealno god doba za ovu intervenciju.
   dva dana posle operacije vrtaćate se u normalan rezim zivota. Što se tiče jojo efekta one se ne dešava jer se ukoliko dodje do izrazitog gojenja mast se više nemoze nagomilavati u regiji koja je podvrgnuta operaciji već se nagomilava oko struka na bokovima i zadnjici t. J. Na regijama koje nisu tretirane. Oziljci ne prelaze 5 mm i ima ih po dva na svakoj nozi.
   klinika je u beogradu, kraljice natalije 19, tel 011 361 36 77 ili 011 2687 604.
   Pozdrav

Komentari na pitanje: #45528

  • Zanima me koliko košta liposukcija nogu i koliko unapred treba da se zakaže?

  • Radila bih liposukciju celih nogu. Interesuje me cena, vaša adresa i kontakt telefon za zakazivanje?

  • Zelim da uradim liposukciju nogu butina i oko kukova da li to ide zajedno i moze li na leto? Koliko kosta

  • Radila bih liposukciju celih nogu. Zanima me nakon leposukcije dal cu moci posle 3 dana da idem na poso jer nije mi tezak poso celi dan sedim u kancelarii u fotelju i dal ce da mi izadzu modrice i koliko dana bih imala modrice i bolove i sto predlazete koi lek ptotiv bolove?

  • Molio bi vas da mi odgovorite na email darko_y@hotmail. Com

  • Pod kompletnu regiju nogu podrazumevate samo butine ili zajedno sa listovima? U svakom slucaju 1400 e je jako dobra cjena! Ja bi dosaosledece sedmice bas na liposukciju nogu i samo me zanima koliko se prosecno izvuce masti liposukcijom?

Ostavite komentar