1. Pitanje broj: #38045

    Poštovani doktore,
    Imam veliki problem. Želim da uradim operaciju uvećanja dojki na institutu u Zvečanskoj. Međutim, čula sam dosta loših ali i dobrih komentara. Razlog zašto sam izabrala ovu ustanovu je jeftinija intervencija u odnosu na privatne klinike. Ja nažalost nemam više da odvojim od te sume, jer sam studentkinja, te je moj izbor sužen. Možete li mi reći Vaše mišljenje o toj ustanovi.
    Hvala unapred!

    Odgovoreno: 02. 09. 2009.
    • Poštovana,
      Klinika za plastičnu hirurgiju KC Srbija je opremila poseban deo sa zmeštaj pacijenata koji su podvrgnuti estetskim zahvatima i što se tiče smeštaja ne trebate brinuti. Hirurga će te morati da odaberete sami i neka to bude onaj koji Vam uliva najviše poverenja - bez obzira na zvanje i poziciju u klinici.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #38045

    • Ja sam uradila povećanje dojki na toj klinici još pre 15 godina kod doktorke Velimirović i prezadovoljna sam. Sve pohvale za doktorku i bolnicu. Inače sam iz malog mesta u provinciji, povećala sam grudi za 175 cm (nosim grudnjak br. 3), sada imam 52 god i svakom bih preporučila da ispuni sebi ovu želju. Ja obožavam svoje nove grudi.

Ostavite komentar