1. Nadogradnja srednjeg prsta

  Pitanje broj: #150366

  Poštovani,

  Hteo bih da Vas pitam postoji li mogućnost nadogradnje dela prsta (srednji prst je u pitanju, nemam ceo nokat, do prvog zgloba)? Pre pola godine mi je mašina u proizvodnji presekla prst, i u koliko može koja je cena? 
  Hvala puno unapred

  Odgovoreno: 02. 02. 2017.
  • Poštovani,

   Ne radi se nigde takva rekonstrukcija jer to nije funkcionalno važan prst kao što je palac i kažiprst. Kad se radi o ova dva prsta, presađuje se prst sa noge. Taj estetski problem se može rešiti protezom epitezom koja se ne radi nigde u ex Jugoslaviji. Potražite na internetu sa navedenim ključnim rečima, postoji fabrika u Italiji i Engleskoj.

   Pozdrav

Komentari na pitanje: #150366

  • Dobro vece dr. Vesna, ja sam jedna jako nasekirana i prestravljena majka kojoj je cerka proslog petka imala nesrecu na poslu i presekla kaziprst tako da odakle pocinje nokat prst je presecen, a s obzirom da je pijanista i da je clan jedne muzicke grupe sama pomisao da vise nece moci da svira klavir i da ispuni svoju najvecu zelju me jednostavno prestravilo, molim vas dali biste mogli da mi date nekqkve informacije sta bih mogla preduzeti i kome bih mogla da se obratim, ona je sve sto imam, molim vas od sveg srca, puno pozdrav, Sladjana.

Ostavite komentar