1. Pitanje broj: #123597

    Pre svega zelim dobro vece, trenutno zivim i radim u svajcarskoj. Ono sto sam htela da kazem rodila sam troje dece i jos uvek zalim za malo vecim grudima htela sam da povecam grudi u banja luci posto je u ch jako skupo pa nisam u mogucnosti nikako da skupim tu svotu novca, moja odluka je da to radim u bih u banja luci vidim da se cena krece do 2100 eura ako sam mogla dobro da vidim? Htela bih to da radim 2014 god u julu mesecu zani ma me dali moram da se rezervisem za operaciju ili mogu da dodjem direk kod vas isti dan kad stignem u bih posto u julu mesecu imam jako malo vremena za cekanje htela bih to odma po dolasku da uradim i da uspem izvaditi konce pre nego se vratim u ch. Javite mi kako i sta. Veliko hvala danijela. . . . . . . .

    Odgovoreno: 23. 12. 2013.
    • Poštovana,
      Danijela, na sajtu stetoskop nema doktora iz banja luke koji odgovaraju pacijentima na pitanja. Možete dobiti uputstva samo nas, hirurga plastičara koji radimo u beogradu.
      pre operacije, treba da uradite snimak pluća, analize krvi i pregled kardiologa. Ako su ti nalazi u redu i ako kardiolog da mišljenje da je kod vas dozvoljena opšta anestezija, operacija se može raditi. Ti nalazi ne treba da budu stariji od 15 dana na dan operacije. Vrstu operacije i cenu vam mogu reći tek kad vidim fotografije grudi. Slike treba napraviti spreda i iz profila tako što ćete se podbočiti rukama (šake osloniti u predelu struka) . Rezervacija termina za operaciju je 15 dana pre operacije. Slike mi pošaljite na mejl: rakicdrvesna@gmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar