1. Pitanje broj: #27160

    Poštovani,
    Molim Vas odgovorite mi na pitanje da li posle trećeg dana pijenje penicilinskog sirupa (ospen) dete više nije zarazno? T. E. Ne može da prenese drugome detetu ništa. Pitam zato što je moje dete bilo u kontaktu sa drugome detetu koje je primao treći dan antibiotsku terapiju.
    Hvala Vam puno.

    Odgovoreno: 24. 04. 2009.

Ostavite komentar