1. Pitanje broj: #2600

    Postovana docentkinjo,  Interesuje me da li je potrebno dalje leciti s.pneumoniae dokazan u  brisu nosa +++,iako je i pored terapije hloramfenikolom lokalno posle  dva puta ponovljene terapije od po 5 dana nalaz ostao isti.Na  antibiogramu je bakterija pokazala osetljivost prema hloramfenikolu.

    Odgovoreno: 25. 01. 2008.

Ostavite komentar