1. Pitanje broj: #19876

    Poštovani,
    moja kćer od 7,5 god.. bi trebala na operaciju trećeg krajnika, a s obzirom da je u dobi od 5 god. imala HSP purpuru interesuje me da li postoji ikakva pojačana opasnost po njeno zdravlje tokom ili nakon ove operacije?

    Odgovoreno: 27. 01. 2009.

Ostavite komentar