1. Pitanje broj: #41338

    Moja devojcica ima 2 meseca i 7 dana a ojed na guzi i ribici mesec i 15 dana. Ne znam vise sta da radim. Menja pelene cesto, perem guzu posle kakanja, mazala sam seba med kremu, hipermangan, zinko sprej od koga je bilo malo bolje. Ali se opet vratio. Bila je toliko crvena kao semafor i plakala je uvek kada je mazem. Ne znam sta vise da radim i sta da mazem. Sada su mi rekli da mazem jekoderm. Probacu i to ali ako i to ne uspe ubicu se, dusa me boli vise od tog ojeda. Pomozite molim vas!!!!

    Odgovoreno: 05. 10. 2009.
    • Poštovana,
      Probajte kremu mustela stelatrija koja se koristi za negu nadražene kože. U sebi sadrži 3 oligoelementa (bakar, cink, mangan) ima pojačano dejstvo za obnovu kože, a sprečava i isušivanje kože. Nsanosi se na suve i nadražene delove kože 2 do 3 puta dnevno. Koristi se za lice i telo
      za negu kože bebe, sprečava crvenilo pod dejstvom zink oksida možete da koristite zaštitnu vitaminsku kremu za bebe vitamin barrier kremu. Krema se nanosi na očišćenu kožu u predelu pelena, i osušenu kožu. Koristi se pri svakom menjanju pelena. Krema umiruje i nadraženu kožu (sadrži vitamine b5 i f i ekstrakt ploda afričkog drvena shea.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #41338

    • Hipermangan stavljam po jednu kap u punu casu vode tako da mislim da nije mnogo, a i ja od prvog dana koristim pampers pemium care.

    • I ja sam imala istih problema! Sta god sam probala nije pomagalo dok nisam promenila i pelene, koristila sam obicne pampers pelene a od kada sam kupila pampers premium care ojed je prosao za tri dana

    • Mozda koristite preveliku kolicinu hipermangana. Da li ste ikada probali da susite guzu fenom iz daljine? I najvaznije je da ni jedne kreme ne koristite preveliku kolicinu, namazati je u sasvim tankom sloju da bi koza mogla da dise da se regenerise. Ja sam sa svojom djecom to primjenjivala i pomagalo je. Hipermangan nisam nikad koristila, jer znam zene moje su ga stavljale u velikim kolicinama, sto je dovelo do katastrofalnih posljedica. Susenje guze je uglavnom bilo dovoljno. Pozdrav!

Ostavite komentar