1. Pitanje broj: #30486

    Biću vam veoma zahvalna ako mi pomognete pri odluci da li da nmr pregled kuka čekam do 20.08. Kada mi je zakazan u kc Srbije ili ako smatrate da treba odrati hitno pa makar i platiti mada je cena za mene koja sam ostala bez posla izuzetno visoka. Dijagnoza ortopeda: ct pregled pokazuje da se na glavi vrata uočava defekt kosti-fraktura kao i cistična promena sa prekidom kontinuiteta kompakta. U početku sam imala bolove ali me sada to više ne boli. Brine me ta cistična promena i šta bi to moglo da bude.
    Srdačno

    Odgovoreno: 11. 06. 2009.
    • Poštovani,
      dobra radiografija kuka može prikazati postojanje promene i eventualno njeno povećanje. Verovatno se radi o degenerativnoj promeni te je moje mišljenje da treba ponoviti radiografiju kuka i uporediti nalaz sa prethodnim te sačekati do određenog datuma. S poštovanjem

Komentari na pitanje: #30486

    • Pa ljudi moji, već 5 mjeseci imam teške bolove desnog kuka. Privatno sam posjetila ortopeda koji mi je napravio snimak i nakon 2 minutnog pregleda konstatovao da imam kokartrozu. Poslije raznih njegovih ljekova meni nije bilo bolje, samoinic. Sam uzimala diklof, brufene i to malo popusti i opet isto. Onda sam uzela u maloj ruskoj apoteci artro-aktiv. Dva puta dnevno po dvije kapsule i poslije 2 dana bolovi su se smanjili, pijem to već drugu nedelju bolova nema! Preporučujem toooo. Probajte nije nikakva reklama u pitanju, samo želim da pomognem osobama koje pate kao što sam i ja patila. Pitam vas doktore dali je moguće da je ovaj ruski lijek tako djelotvoran? Odgovorite mi. Pozdrav!

Ostavite komentar