1. Povreda kolena

  Pitanje broj: #150634

  Poštovanje,
  zanima me Vaše mišljenje. 15.01. sam povredio koljeno na skijanju. Otišao sam kod doktora i on mi je rekao da je bolje da sam ga slomio nego što mi se ovakva povreda desila. Stavio mi longetu koju sam nosio 7 dana. Otišao sam da skinem longetu, u ordinaciji je bio drugi doktor i rekao mi da pijem aspirin i mažem kremom, i po njemu je to sve ok. Ali ja osjećam nestabilnost u koljenu i bojim se da se ne pogorša jos više, a ni otok mi nije još spao. Nadam se da ćete i slike dobiti. 
  Hvala na odgovoru.

  Odgovoreno: 03. 02. 2017.
  • Poštovani,
   slike se na žalost nisu prikazale. Jel su Vam odradili rendgenski snimak kolena? Postoje odredjeni klinički vrlo jednostavni testovi koji služe za dokazivanje nestabilnosti u kolenu koje možete kod bilo kog ortopeda da uradite. Kao krajnja mera indikuje se mrt-kolena.

   Pozdrav

Komentari na pitanje: #150634

  • Pośtovani dr, imam problema sa povećanom gama, gt i alkal fosfat. Jetra je malo od lekova slabija, nalazi na ultra zvuku abdomena su u redu. Ne postoji ni infektivnih virusa. Dugo sam pila lekove protiv holesterola, i sad su mi ukinuli. Molim Vas je li ovo opasno i kako se leči? Imam 62 godine. Gama je: 932 a alkal fosfat: 103. 
   Hvala unapred.

  • Zdravo, moj problem je zujanje u oba uha i učestalo mantanje. Što bi to moglo biti i kako liječiti?

Ostavite komentar