1. Pitanje broj: #52401

    Postovani, vec skoro dve godine imam zdravstvenih problema, zivim u zemlji koja je po pitanju medicine na jednom visem nivou ali niko do sada nije mogao da mi odredi pravu terapiju, moja svaka poseta doktoru zavrsavala se drugacijom terapijom!! Tegobe koje osecam neumijem ni sam definisati jer su razlicite iz dana u dan i razlicitog inteniziteta! Osecam gusenje u grlu, cesto imam osecaj da propadam i vrtoglavicu, nadimanje u stomaku, i jedan osecaj koji ni sam neumijem da opisem u glavi, slicno osecaju kao kad covek ostane bez svesti, jedne prilike je pronadjeno testom da imam helico bakterije u zeludcu koristio sam terapiju ali simptomi su i dalje tu!! Ja neznam vise kome da se obratim jer moj svaki posjet doktoru zavrsava se skoro istim!!! Unaprijed se zahvaljujem

    Odgovoreno: 11. 02. 2010.
    • Poštovani,
      Vaše tegobe nisu autentične za određenu grupu bolesti. Imate problema sa glavom, stomakom, grlom? Takođe navodite da vam svaki lekar propiše drugačiju terapiju a zatim da se svaka poseta lekaru završava istim? Dakle ne bih vam mogla reći ništa konkretnije i savetujem vam, pošto ste u mogućnosti da se lečite na višem nivou, to i iskoristite. Poslušajte savete jednog lekara i uradite sve dijagnostičke metode koje vam on savetuje. Zatim prihvatite dijagnozu i sprovedite lečenje do kraja. Možda vam neke tegobe i ostanu ali će one biti bez organske podloge i bezazlene, te ćete se i njih vremenom osloboditi.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #52401

    • Postoji neka hiatus hernija sto je prodiranje dela zeludca u deo grudnog kosa, izaziva gusenje, nedostatak vazduha. Ako se ukombinuje sa helikobakterijom i oblinijim kolicinama hrane toliko pritisne dijafragmu da ostanes bez vazduha. Inace helikobakt. Se vraca cim malo padne imunitettako da nije sigurno da je izlecena. A ako nije to mozda je od stresa i nervoze, organizam ima neverovatne nacine da reaguje na stres.

Ostavite komentar