1. Pitanje broj: #43085

    Postovani dr, radio sam laboratorijske nalaze, pa bih volio pitati za njihovo tumacenje i eventualno savet. U zadnje vreme sam puno nervozan, jako lupanje srca, puno o svemu razmisljam, nekako mi sama od sebe nervoza dolazi, nicim nisam opterecen, vodim zdrav zivot, imam 30 god, 80 kg, pa ako moze par saveta, unapred hvala. Laboratorijske analize: glukoza 5. 12 3. 60 – 6. 10 urea 3. 6 2. 5- 8. 3 kreatinin 87. 0 50. 0 – 130. 0 bilirubin ukupni 28. 0 h 5. 0 – 20. 0 bilirubin direktni 4. 6 h 0. 0 - 4. 3 holesterol 5. 65 3. 10 – 6. 20 hdl –holesterol 0. 97 l 1. 04 – 1. 56 ldl – holesterol 3. 7 1. 5 – 4. 5 trigliceridi 2. 11 h 0. 00- 1. 80 gvozdje 23. 6 12. 5 – 32. 2 index ateroskleroze 3. 8 h 1. 7 – 3. 1 ast 28. 8 0. 0 – 35. 0 alt 45. 4 h 0. 0 - 45. 0 wbc 6. 1 4. 0 – 10 ly. 334. 205 0. 511 mo. 108 h. 017 0. 093 gr. 558. 422 0. 752 ly# 2. 0 1. 2 3. 4 mo# 0. 7 h 0. 1 0. 6 gr# 3. 4 1. 4 6. 5 rbc 5. 63 h 3. 60 5. 50 hgb 158 110. 180. Hct. 483. 340 0. 550 mcv 85. 8 80. 0 99. 9 mch 28. 2 27. 0 31. 0 mchc 328. 310. 360. Rdw 12. 5 11. 6 13. 7 plt 228. 150. 450. Mpv 6. 8 l 7. 8 11. 0 pct. . 155 l 0. 190 0. 360 pdw 17. 0 15. 5 17. 1 sedimentacija 4

    Odgovoreno: 26. 10. 2009.

Ostavite komentar