1. Pitanje broj: #41394

    Uradio sam biohemijski nalaz 21. 09. 2009 ast je 19 a ref, vrednost je od 0-18 alt je 58 a ref. Vrednost je od 0-22 lezao sam zuticu kad sam imao 10g dali povecanje transiminaze moze da ostavi posledice zutice unapred hvala

    Odgovoreno: 08. 10. 2009.

Ostavite komentar