1. Pitanje broj: #41210

    Postovani, analizom krvi mi je utvrdjeno povisenje eritrocita- 6. 20 , smanjen mcv 76. 0 , smanjen mch 24. 6 , sve ostalo je u redu, izmedju ostalog da navedem hgb 153 <110-165> hct. 472 <. 350-. 500> gvozdje 16. 6 <7. 2-29> napominjem da se dobro osecam, analizu sam uradila kao i uvek jednom godisnje, provere radi. Do sada mi je broj eritrocita uvek bio na gornjoj granici, medjutim sad je povisen. Da li su potrebne dalje pretrage i sta bi mogao da bude uzrok? Imam 25 godina, zensko, student, pusac. Hvala unapred.

    Odgovoreno: 08. 10. 2009.

Ostavite komentar