1. Pitanje broj: #39334

    Dobar dan imam bolove u donjem delu stomaka, tempersturu kojs neprelszi 38 mucninu i bolove u donjem delu kicme! Prosle nedelje sam isla na magnetno snimanje donje karlice i ultrazvuk stomaka sve je bilo u redu! U petak me je doktor pregledao kicmu i dobila sam injekciju da vidi reakciju ali meni nista nije bolje i dalje imam bolove koje sam imala! Krv su mi isto kontrolisali sve je tad bilo u granici mozete li mi vi nesto vise reci jer danas ponovo imam termin kod doktora pa bi rado rekla sta vi mislite isto! Jer ovde mi sve nekako ide polako ali nista nemogu da konstatuju! Odprilike pre tri meseca kada sam se vratila sa odmora iz egipta imala sam iste ovake probleme i do dan danas su nereseni! Hvala unapred

    Odgovoreno: 19. 09. 2009.
    • Poštovana,
      Danas sam dobila vase pitanje. S obzirom da i dalje imate temperaturu a nemate nikakvih anatomskih promena (ct i eho su normalni) nije loše da konsultujete infektologa. Da li jos neko od vaših ukućana ima temperaturu? Kakav je nalaz mokraće? Postoji problem koji će se naći prilikom pregleda i analiza.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #39334

    • Ja imam isti problem, nepodnosljivi bol iznad kolena, koji je prouzrokovan ukljestenjem 5. Prsljena (tako su mi rekli na snimanju) , temperaturu vec 10 dana i otok u donjem desnom delu stomaka, radio sam sve testove (krv, mokraca) , sve organe snimao i sve je u redu. Koja je vasa dijagnoza?? Unapred hvala!!!

    • Od mojih ukućana niko nema temperaturu! Mokraću su kontrolisali pre nedelju dana i bila je u granicama normale! U utorak mi se javilo blagi otok u desnom donjem delu stomaka i temperatura je prisutna kao i nepodnošljivi bolovi!

Ostavite komentar