1. Pitanje broj: #167853

    Dobro vece, naime muci me to sto normalno disem ali mi nekad treba vise vazduha, da napomenem to da imam dosta velika slivanja iz nosa pritisak mi je normalan srce i pluca zdrava, bila sam kod doktorke pre mesec dana i rekla je da je to prehlada i prepisala mi je resistol kapi i posle nedelju dana je to proslo ali se pre deset dana vratilo, da napomenem da vec 3 godine nemam redovan ciklus i imam 17 godina, da li mozete da mi kazete da li je to opet grip ili je mozda zbog ciklusa jer sam to pre mesec dana primetila i to je bilo bas kad mi se zavrsio ciklus pre deset dana sam trebala opet da imam a nisam jos uvek, hvala Vam najlepse.

    Odgovoreno: 02. 04. 2020.
    • Postovana, slivanje iz nosa moze biti alergijske prirode, ili nekog blazeg sinusitisa. Mozete da pijete za to neki antisistaminik, u nos sprej fizioloskog rastvora. Ukoliko nema temerature, nije grip. Za neredovan ciklus svakako pregled ginekologa, a moj savet je da se proveri status stitne zlezde. Svako dobro, cuvajte se.

Komentari na pitanje: #167853

    • Elena Zlatkovic 02. 04. 2020.

      Hvala Vam najlepse, trenutno zbog ovonastale situacije nisam u mogucnosti da odem da proverim stitnu zlezdu, da li mozete da mi kazete da li moze da bude nesto opasno tj da se iskomplikuje ukoliko sacekam jos malo dok se ovo stanje ne smiri, jako sam plasljiva osoba, hvala Vam.

Ostavite komentar