1. Pitanje broj: #41424

    Postovani, dermatolog mi je preporoucio da kupim eucerin nealkalni sapun i fluid protiv crvenila lica za dnevnu negu, sto sam i kupila. Medjutim, desava se da mi ta krema ublazava crvenilo i to je u redu, ali mi se lice peruta, a narocito na bradi i pored usana. Pa sad razmisljam da kupim npr. Eucerin nocnu kremu sa 5% uree (apotekarka mi predlozila) , pa me zanima sta vi mislite, jel imate neki bolji predlog ili je to u redu? Imam osetljivu kozu lica, koja se nekad upali, neke crvene tackice mi se pojave, nekad je vise crvena, nekad manje i peruta se i zateze. Hvala!

    Odgovoreno: 06. 10. 2009.
    • Poštovana,
      Preparati iz eucerin kolekcije su kvalitetni i adekvatni za negu kože. Međutim, vi ste prilično šturo opisali svoje probleme (niste naveli zbog čega ste išli dermatologu, koliko promene traju, starost) te ne mogu da vam dam precizniji savet.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #41424

    • Imam veliki problem sa crevinolom u predjelu obraza pa bi vas zamolio da mi pomognete, nisam jos isao kod dermatologa, crvenilo se javlja gotovo stalono kod stresnih situacija na hladnom, toplom, uz konzumiranje alkohola pri umoru i tako da ne nabrajam. Sta mi preporucujete za ljecenje crvenila i prikrivanje jer mi jako smeta, molim vas da mi odgovorite sto prije.

Ostavite komentar