1. Pitanje broj: #4068

    Postovani, ima jedno pitanje a tice se bubuljica na stomaku koje sam primentio pre nekoliko dana u blizini pupka. Vrlo su male,mozda precnika 1-2 milimetra,a ima ih 3.Ne svrbe,mislim da cak i ne mogu da se iscede ( nisam pokusavao) i na dodir su tvrde.Ranije nisam imao problema sa tim. Cisto me interesuje sta je to a ja naravno planiram sto pre da posetim dermatologa. Unapred zahvalan.

    Odgovoreno: 24. 03. 2008.
    • Najverovatnije da je rec o moluskama(Molluscum contagiosum).bezopasnim promenama virusne prirode koje su bezopasne ali up[orne-lako i brzo se sire.Svakako se javite dermatologu koji ce postaviti konacnu dijagnozu i predloziti najadekvatniju terapiju (RT,EK,Krio Th TA,kiretaza. . . ) dr Zorana Zlatanovic dermatovenerolog

Komentari na pitanje: #4068

    • Ima vec 2 sedmice. . Pocele mi se pojavjlivati neke male crvene tacke po stomaku. . Prvo mi se pojave mali crveni plikovi. . Kao da me je ujela neki insekat. I to me nekad srbi! Kad se pocesem. . Pojave se crvene tackice. . Mislim da je to alergija. Ali nisma siguran. Ja inace imam osjetljivu kozu.

Ostavite komentar