1. Pitanje broj: #55560

    Pitanje za dermatologa: moj sin, ima 14 godina, i ima problem sa bubuljicama (aknama) na celu. Kupila sam u apoteci aknefug oxid wash i pocela time da mu tretiram lice (prema uputstvu) (tek dva dana) . Pitanje je da li sam odabrala pravi nacin i da li pre koriscenja ove suspenzije treba jos necim da mu cistim lice, osim vodom i da li da mu mazem lice nekom kremom nakon tretiranja ovom suspenzijom?

    Odgovoreno: 16. 03. 2010.
    • Poštovana,
      Sve ste uradili malo natraške. Prvo ste se odlučili, kupili pa sada po savet. Svakako, sada koristite kolekciju. Ukoliko vam se učini da ne postižete rezultate, konsultujte dermatologa a ja vam preporučujem exfoliac kolekciju. Naravno, terapija zavisi od vste i oblika akni. Mislim čak da bi trebalo uključiti sistemsku terapiju.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #55560

    • Poštovani, imam problema sa bubuljicama po leđima, išao sam kod 3 dermatologa, jedan mi je rekao da se sunčam, drugi me je poslao na tečni azot 3 puta nedeljno a treći mi je prepisao terapiju koja me je mesečno koštala oko 10. 000 din, i naravno nijedna dijagnoza mi ne odgovara. Da li vi imate neku preporuku za mene?

Ostavite komentar