1. Pitanje broj: #53430

    Postovani, pre godinu dana sam uklonila grupicu izrastaja sa prepona (infekcija se sirila samo po kozi, ne po sluzokozi) . Na analizi je utvrdjeno da su kondilomi. Sada ponovo primecujem nekoliko slicnih izrastaja na preponama (izgledaju kao obicni maldezi) , a izrasline slicnog izgleda sada se pojavljuju i na grudima (na kozi i na spoljnom prstenu bradavica) . Trenutno sam u 6. Mesecu trudnoce. Zanima me da li se hpv virus moze ispoljiti na grudima? Da li se moze preneti na bebu pri dojenju? Koji nacin i koji period je najbezbedniji za uklanjanje ovih bradavica sa prepona i grudi u toku trudnoce? Hvala

    Odgovoreno: 20. 02. 2010.

Ostavite komentar