1. Pitanje broj: #47020

    Poštovani. Na unutarnjoj kožici penisa sam primjetio kao nekakve točkice koje se koliko mi se čini da nisu izdignute nimalo, te sam nakon toga otisao kod doktorice opce praxe, te je ona meni dala kremu i rekla kao gljivice, i to meni nije prolazilo i tako 2 god sam se mučio s time, da bih napokon dobio uputnicu za dermatovenerolgiju, nakon sto sam tamo dosao doktor mi je rekao da su to samo žlijezde, sada mene zanima dali je moguce to utvrditi samo fizickim pregledom il je potrebno nekakvo testiranje jer ovo se meni malo po malo širi napominjem jednom sam imao dodir penisa s vaginom nezasticen i to prije 4 godine tj. To nije bio sex nego samo taj jedan dodir. Hvala unaprijed na odgovoru.

    Odgovoreno: 03. 12. 2009.

Komentari na pitanje: #47020

    • Aaaa. . . . . Sad sam skonto, to on tako svojoj ženi brije. . . Provalila ga žena zašto se zadnje 4 godine samo u potpunom mraku seksaju, pa posvijetlila baterijom, vidjela što je i sad ga pita odakle mu to. A on, ma draga, to je bilo samo jednom, i to prije 4 godine, i to je bio samo jedan dodir, ma nikakav sex nije bio, samo jedan slučajan mali dodir. He, he. By the way, ne radi s o tissonovim žlijezdama. Pošaljite ga urologu.

    • Ja ću se ubit. . He, he. Imao je dodit penisa sa vaginom pšrije 4 godine, ali ne sex već samo dodir. Majke ti, daj kreni j... više jednom, što se bojiš, neće te ujest. Ja sam spavao bez zaštite sa više od stiotinu cura, gotovo redom sve sumnjiva morala i na jednu noć, i brate, nisam nikad ništa ni pokupio ni prenio. Zato, ne boj se, izoštri intuiciju i jebi bez zaštite onu za koju nemaš loš filing. Al, ak ćeš prvo samo dodirivat, bez seksa, za probu da vidiš jel sigurno, kad se ti uvjeriš, otić će ona. Ajde, pozdrav i u napad, ne budi papak.

Ostavite komentar