1. Spermatozoid u šolji

    Pitanje broj: #30159

    Poštovani,
    Molim vas ako možete da mi što prije odgovorite jer vaš odgovor čekam sa velikim nestrpenjem pitala sam vas ako možete da  mi odgovorite da li mogu da ostanem trudna ako na wc školjki bilo sperme i ja sam sela na nju kad sam išla u wc i ako na toaletni papir bilo je sperme i ja sam se obrisala tim toaletnim papirom, kad sam bila u wc-u da li je moguće da ostanem trudna i da li sperma nakon izbacivanja ostaje aktivna ili izumire. Molim vas da mi odgovorite jer sam jako neupućena u ove stvari i strah me je i želim sve saznati o oplođenju.
    Unapred vam hvala i molim vas što prije mi odgovorite

    Odgovoreno: 29. 05. 2009.
    • Poštovana,
      Do začeća, oplodnje može doći u toku nezaštićenog odnosa žene i muškarca u toku njenih plodnih dana (dani oko ovulacije), ukoliko dođe do ejakulacije (izbacivanja semene tečnosti) sperme  dubokovaginu. Dakle, vi ne možete ostati trudni, ni sedenjem na wc školjki, ni korišćenjem toalet papira na kojima ima sperme.
      Srdačno,

Komentari na pitanje: #30159

    • Kristina Jovanovic 12. 05. 2023.

      Pozdrav, zanima me da li je moguća trudnoća na navedeni način; Naime isla sam u wc i dobila sam menstruaciju i kod sebe nisam imala ulozak, pa sam se poslužila wc papirom, tako sto sam ga stavila izmedu usana. Zanima me ako je bilo nešto (sperma) na tom wc papiru, da li je na nevedeni način moguća trudnoća? Wc papir sam odmaknula za nekih sat vremena. Unaprijed zahvalna na odgovoru.

    • Ako se devojka obriše toalet papirom na kom je bilo malo ejakulata a da pri tom nikad nije imala odnos,kakve su šanse da zatrudni,hvala

    • Poštovanje, pre neki dan sam se olakšao u toaletu u brzini malo je ostalo na dasci, posle mene na brzinu je ušla zanima drugarica, možda je glupo pitanje ali da li može od toga da zatrudni? Hvala unapred na odgovoru

    • Dragana Mijatović 23. 01. 2021.

      Poštovani, Da li se može zatrudneti ako devojka nije imala odnos mislim himen je netaknut i intaktan nikad nije doslo do penetracije? Da li se može ostati tako trudna? Srdacan pozdrav i hvala!

    • Postovani,ja i moj decko smo imali odnose i slucajno sam sela u spermu, a bili su mi i plodni dani da li je mozda moguce da zatrudnim?

    • Kolko dugo ostaje sperma na wc pairu i moze li se ostati trudna od toga.

    • Jako se plasim samozadovoljavam se od juna prosle godine, jastukom, na wc solji. . . Da nisam mozda slucajno negde zahvatila spermu???

Ostavite komentar