1. Pitanje broj: #36305

    Poštovani,
    Interesuje me da li bih mogla da koristim Lactogyn i bez prethodne konsultacije sa lekarom? Ako je tačno da je tako dobar i koristan zašto ga ne preporučuju preventivno? Da li on sam može da pomogne kod III grupe sekreta i kakve simptome daje takav nalaz?
    Hvala.

    Odgovoreno: 13. 08. 2009.

Ostavite komentar