1. Pitanje broj: #99948

    Interesuje me dali konzumiranje antibiotika panklav kao i primanje injekcija gentamicin i deksazon stete trudnoci, jer sumnjam da sam u drugom stanju a bila sam pod gore navedenom terapijom? Hvala. . .

    Odgovoreno: 06. 07. 2012.

Ostavite komentar