1. Pitanje broj: #101693

    Postovani, pre otprilike mesec i po dana sam na pubisu i u predelu otprilike prepona primetila nesto na sta sam posumnjala da su kondilomi. . . Kako nisam uspevala da zakazem kod dr u dz otisla sam u privatnu ordanicaju gde je dr nakon kolposkopije ustanovila "u himenalno sulkusu na 4 i 8 sati pocetni resicasti kondilomi, na kozi vulve nekoliko sitnih hpv promena". . . Dakle, koliko sam shvatila, "unutra" ih nema. . . Ja sam tih nekoliko spolja sama i videla i poslednjih nedelju dana sam ih tretirala povidon-jodom i dr kaze da su dobro reagovali. . . E sada, na pregledu sam bila danas. . . Dr mi je preporucila odlazak kod dermatologa na terapiju zamrzavanja kondiloma, naravno salje me opet u privatnu ordinaciju. . . Moj problem je finansijske prirode pa me interesuje koliko brzo bi to trebalo da uradim? Ginekolog u dz je na odmoru do kraja jula! Da li smem toliko da cekam za uput kako bih to odradila u zavodu u dz. Vasingotna? A u medjuvremenu da ih "drzim pod kontrolom" povidon-jodom? Da li mozda znate da li uput za to mogu da uzmem i od lekara opste prakse?

    Odgovoreno: 28. 06. 2012.

Ostavite komentar