1. Pitanje broj: #101145

    Postovani, na pregledu su mi konstatovani kondilomi na usminama i pri ulazu u vaginu. Zanima me da li moze biti opasno upraznjavanje oralnog i analnog sexa ukoliko partner nema nikakve indikacije kondiloma (za sad) ? Hvala unapred

    Odgovoreno: 17. 06. 2012.

Ostavite komentar