1. Pitanje broj: #33616

    Poštovani,
    prošle nedelje sam vam poslala pitanje u vezi neredovne menstruacije i uzimanja primoluta, i veoma sam vam zahvalna na brzom odgovoru. Naime, doktorica mi je rekla da posle treće kutije Primoluta (pijem ga od 16-26 dana menstruacije) počnem sa uzimanjem folne kiseline i da možemo da počnemo sa pravljenjem bebe. Pa me zanima da li je dobro ili bi ipak trebalo da prodje nekoliko meseci zato što je to hormonska terapija?
    Unapred vam hvala i na ovom odgovoru.

    Odgovoreno: 11. 07. 2009.

Ostavite komentar